Nytilflyttet

Velkommen til!

Velkommen til Nydamgårds grundejerforening. Vi er meget glade for at du har valgt en blive en del af vores fællesskab. Vi omfatter 73 grundejere på Rugmarksvej, Kløvermarksvej, Nydamsvej og Ryagergårdsvej hvor vi prøver at skabe et fællesskab og sørger for vores omgivelser.

Fordele og tjenester

Som medlem af grundejerforningen så går dit kontigent til at vedligholde nærområdet blandt andet vejene, forbedring af legeplads og lignende.

Hvis du ønsker at deltage aktivt i foreningen eller har nogle gode ideer så kan du tage kontakt til bestyrelsen på kontakt siden.

Gode Resurser

Her er en samling af gode resurser som du kan få nytte af:

  • Forordninger: Her på siden kan du finde grundejerforeningens forordninger som blandt andet beskriver reglerne ved husdyr, støj mm.

  • Velkomstfolder: Velkomstfolderen kan findes under diverse dokumenter hvor der også kan ses vedtægter mm.

  • Nabohjælp (facebook): Dette er en facebook gruppe for hele Annisse Nord området, siden bliver primært brugt til praktiske informationer og spørgsmål i nærområdet eks. manglende kat eller lignende.

  • Grundejerforening (facebook): Dette er en facebook gruppe for alle medlemmer af foreningen, siden omhandler primært de tre veje som grundejerforeningen består af.

  • Annisse Nord Gruppen (facebook): En gruppe som primært bruges som køb og salg gruppe i nærområdet.